Hej
Używał ktoś z Was takiego biurka? Jak wrażenia? Czy jest dla Was komfortowe pracować przy komputerze na stojąco ?
Biurko do pracy na stojąco
Regulamin forum
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
- StaryAnoda_NEW
- User

Re: Biurko do pracy na stojąco
Jak byłem w Szwecji to miałem okazję pracować przy takich biurkach. Mają tam też takie wymyślne krzesła że można pracować w pozycji półstojącej, coś jak połączenie rowerowego siodełka z barowym krzesłem i biurowym fotelem obrotowym. Wrażenia z takiej pracy są dobre bo ciągle trzeba się ruszać i nie męczy się kręgosłup. No i co istotne w pracy w teamie można zaprosić kilka osób aby coś pokazać czy zrobić demo, wszyscy wtedy stoją. Dłuższe stanie męczy co powoduje też, że szybciej się kończy daną pracę, żeby móc odpocząć
Stanowisko wbrew pozorom musi być dobrze wyposażone - blat regulowany z siłownikiem elektrycznym, regulowana lampka nad biurkiem, ewentualnie regulowane krzesło.
Stanowisko wbrew pozorom musi być dobrze wyposażone - blat regulowany z siłownikiem elektrycznym, regulowana lampka nad biurkiem, ewentualnie regulowane krzesło.