Tyle się mówi ostatnio o "trudnych dzieciach i trudnej młodzieży". Siedmioletnią Blondi widziałem po raz pierwszy, która zaanektowała beż żadnych oporów moją pracownię.Wypytała mnie o wszystko, co do czego służy. Największą radochę miała z zabawy z lutownicą. Normalnie przyszły geniusz elektroniki
Kryształowe dziecko
Regulamin forum
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
Kryształowe dziecko
W miniony weekend miałem "najazd" filmowców na mój dom, przyjechała córka z operatorem kamery, który był ze swoją córką.
Tyle się mówi ostatnio o "trudnych dzieciach i trudnej młodzieży". Siedmioletnią Blondi widziałem po raz pierwszy, która zaanektowała beż żadnych oporów moją pracownię.Wypytała mnie o wszystko, co do czego służy. Największą radochę miała z zabawy z lutownicą. Normalnie przyszły geniusz elektroniki
, kryształowe dziecko...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Prawdziwe słowa nie są przyjemne. Przyjemne słowa nie są prawdziwe.
Lao Tse
- inż.wielki
- User

Re: Kryształowe dziecko
I to jest prawdziwy micro geek 
inż.wielki pisze:prawdziwy micro geek
Micro - masz na myśli "gabaryty"
Nawet obietnica deseru lodowego nie była w stanie jej wyrwać z pracowni.
Lao Tse
- inż.wielki
- User

Możesz jej tutaj założyć konto, będzie się uczyć
inż.wielki pisze:Możesz jej tutaj założyć konto, będzie się uczyć
Byłoby super, ale:
- Blondi ma własnych rodziców, których nie mam zamiaru wyręczać,
- Blondi musi sama tego chcieć, sama świadomie podjąć właściwą decyzję, nie mogę ograniczać jej wolnej woli,
- mogę jedynie sugerować lub zachęcać, inaczej jest to formą egoizmu z mojej strony, ponieważ: patrz punkty wyżej.
Lao Tse
- inż.wielki
- User

To czekamy na użytkownika microBlondi 
inż.wielki pisze:To czekamy na użytkownika microBlondi
Musimy uzbroić się w cierpliwość. Ja wiem, że wróci
Lao Tse