Wydzielone z [KAmodCOMBO] Raport z testu

Tutaj zamieszczamy wyniki i recenzje z testowanych zestawów / podzespołów, jakie będą dostępne dla użytkowników forum
Awatar użytkownika
wojtek
Uber Geek
Uber Geek
Posty: 2262
Rejestracja: piątek 04 wrz 2015, 09:03

Wydzielone z [KAmodCOMBO] Raport z testu

Postautor: wojtek » sobota 17 cze 2017, 15:06

 ! Wiadomość z: wojtek
wydzieliłem z tematu dotyczącego raportu viewtopic.php?f=81&t=1144#p7901 - zostawmy tamto miejsce dla autora, tu natomiast prowadźmy dyskusję


Dzięki, obrazki wrzucamy tu na forum (popraw to) może jakiś szerszy schemat?, może cały projekt w C jaki zrobiłeś wrzucisz tu? jakieś fotki twojej całej aplikacji, wykorzystanie przykładowe przełączników, czy masz pomysły na konkretną aplikację, zastosowanie? Wady i zalety (jeśli są)?
Wojtek

RoboSoft
Posty: 5
Rejestracja: czwartek 04 sie 2016, 14:16

Re: [KAmodCOMBO] Raport z testu

Postautor: RoboSoft » sobota 17 cze 2017, 15:13

Hej
No wlaśnie nie wiem jak dodać obrazek na forumu. Kod dodalem, mam dodac caly projekt, jako zalacznik ?? Co do schematu to za bardzo nie ma cos dodac, to jest spi, wiec nic wiecej nie ma, tak to dziala :) Zaraz to poprawie :)

Dzieki
Pozdrawiam,
Robert :)

Awatar użytkownika
wojtek
Uber Geek
Uber Geek
Posty: 2262
Rejestracja: piątek 04 wrz 2015, 09:03

Re: [KAmodCOMBO] Raport z testu

Postautor: wojtek » sobota 17 cze 2017, 15:19

w edytorze posta masz dodaj załacznik - wybierasz plik swoj on jest wgrywany na forum i dodatkowo wskazujesz kursorem miejsce gdzie chcesz aby był obrazek i klikasz w "wstaw w tekst",
a czemu nie, możesz dodać spakowany projekt - ktoś może skorzysta,
na tym polega ta zabawa aby podzielić się maksymalnie swoimi wrażeniami i przykładami.
Wojtek

Awatar użytkownika
Antystatyczny
Geek
Geek
Posty: 1135
Rejestracja: czwartek 03 wrz 2015, 22:02

Re: [KAmodCOMBO] Raport z testu

Postautor: Antystatyczny » sobota 17 cze 2017, 15:34

RoboSoft pisze:Na płytce dodatkowo znajduje się 16 przycisków typu dipswitch do własnego zastosowania.


Mógłbyś wskazać, gdzie znajdują się te dipswitche? Nie widzę ich nigdzie na schemacie i zdjęciu.
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.

RoboSoft
Posty: 5
Rejestracja: czwartek 04 sie 2016, 14:16

Re: [KAmodCOMBO] Raport z testu

Postautor: RoboSoft » sobota 17 cze 2017, 15:41

Antystatyczny pisze:
RoboSoft pisze:Na płytce dodatkowo znajduje się 16 przycisków typu dipswitch do własnego zastosowania.


Mógłbyś wskazać, gdzie znajdują się te dipswitche? Nie widzę ich nigdzie na schemacie i zdjęciu.


:) Juz poprawiełem, przepraszam :)
Pozdrawiam,
Robert :)


Wróć do „Jak to działa – czyli kącik testera”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość