Są całkiem fajne i dowcipne.
Jeśli ktoś jest chętny to zorganizuję akcję zamówienia czy to koszulek czy bluz za pewnie 1/10 jego ceny - sam zamawiałem dla córki jej własne projekty i jakoś mi portfel specjalnie nie ucierpiał
Jakby było zainteresowanie to proszę o pisanie tu w temacie.
Może macie jakieś zapotrzebowanie na grafiki to zapodam "młodej" temat, a ona zapewne się postara - zawsze podziwiam z jaką łatwością jej to przychodzi:)
Jak nie widzicie czegoś na miniaturkach to należy powiększyć.
Poniżej przykłady.
Na koniec nie omieszkam zareklamować: http://crayonwolff.deviantart.com/gallery/?catpath=/
W razie komentarzy proszę o delikatność i nie używanie "zbyt dosadnych słów", bo dziewczyna ma niecałe 13 lat...
--
Grzegorz...
PS.
Zapomniałem dopisać, że oczywiście kolory na którymkolwiek wzorze można zmienić.
OK no to wypisujemy chętnych:
Sid: 1 sztuka białej koszulki XL ze wzorem nr. 1, logo pośrodku, wielkość nie określona więc sądzę, że tak duże jak się zmieści;
Wojtek: 2 sztuki czarnej koszulki XL ze wzorem nr. 1, ze zmianą kolorów na biało pomarańczowe, nie określono położenia i wielkości logo
oraz jedna sztuka koszulki XL ze wzoren nr. 3, bez zmiany kolorów, nie określono położenia i wielkości logo;
Matty: 1 sztuka czarnej koszulki L ze wzorem nr. 1, ze zmianą kolorów na biało pomarańczowe, nie określono położenia i wielkości logo