Re: Discovering the STM32 Microcontroller Za darmo !!

O wszystkim i o niczym ...
Regulamin forum
Nie dyskutujemy na tematy polityczne, religijne i inne tego typu mogące prowadzić do kłótni na forum, od tego są inne "wyspecjalizowane fora".
SuperGość
Uber Geek
Uber Geek

Postautor: SuperGość » środa 04 sty 2017, 05:29

Fajne info ale co ty za nowy sposób wstawiania linków tutaj prezentujesz? Na innych normalnych forach już dostałbyś ostrzeżenie od moda ;)
No i do jakiego działu to wsadziłeś?? Tu powinno się to znaleźć viewforum.php?f=53" target="_blank (tak się wstawia link)

Awatar użytkownika
foreste
User
User
Kontaktowanie:

Postautor: foreste » środa 04 sty 2017, 06:03

Mhm widze to moj plagiat bo ty 1 daleś kilka miesięcy temu to. ok kasuj to :>.
♫,♫.¨♫

SuperGość
Uber Geek
Uber Geek

Postautor: SuperGość » środa 04 sty 2017, 06:24

Jaki plagiat? ;) podałeś info za Kamami i fajnie ( ja już nawet zapomniałem o tamtym poście :D ) tylko wklejaj właściwie linki i dawaj posty do właściwych działów (to nie jest takie trudne)

Awatar użytkownika
foreste
User
User
Kontaktowanie:

Postautor: foreste » środa 04 sty 2017, 06:35

To przezuć mój temat masz takie upprawnienia opcje w MA i w mm
♫,♫.¨♫

Awatar użytkownika
j23
Expert
Expert

Postautor: j23 » środa 04 sty 2017, 14:38

Cześć Koledzy,

Wojtek, być może teraz będę ryzykował bana, narażał się na potępienie ;) etc.ale tak na poważnie odnośnie poniższego (wklejanie linków, postów nie tam gdzie trzeba):
wojtek pisze:(...)No i do jakiego działu to wsadziłeś?? Tu powinno się to znaleźć viewforum.php?f=53" target="_blank (tak się wstawia link)

Sam niejednokrotnie miałem ten sam problem z rozpoznaniem WŁAŚCIWEGO działu. Nie wiem z czego to wynika, czy że działy są zbyt rozrzucone, czy że ja już jestem za stary, w każdym razie mój proces podejmowania decyzji co gdzie wkleić przebiega mniej/więcej:
1. Software czy hardware
1. If software to jest coś z: oprogramowanie, programowanie, języki programowania (tutaj działy i podział na C, C++, .NET, Basic, Assembler, etc.)
2. If Hardware: u-controler jakiego dotyczy (datasheet'y), sprzęt jakiego dotyczy (PC, Mobile, etc.)
3. If not (software& hardware) => inne

Sorry za takie wtrąca nie się. Pisałem na szybko, niemniej mając dobre intencje.

Kolego Foreste, sprytny lisku ;) -to jest komplement nie obrażaj się ;) - DZIĘKI za linka.

Pozdrawiam Kolegów! J23 Jarek
Internet łączy ludzi, którzy dzielą się swoimi zainteresowaniami, pomysłami i potrzebami, bez względu na geograficzne (przeciwności).
BOB TAYLOR, PARC

SuperGość
Uber Geek
Uber Geek

Postautor: SuperGość » środa 04 sty 2017, 14:53

j23 pisze:(....) Wojtek, być może teraz będę ryzykował bana, narażał się na potępienie ;) etc.ale tak na poważnie odnośnie poniższego (wklejanie linków, postów nie tam gdzie trzeba)(...)

Nie ja jestem od tego aby jakieś bany komuś dawać i ani mnie ochota na to nie bierze ;)
Ale wystarczy przed podjęciem decyzji poświęcić chwilkę uwagi na organizacje forum.
Problem dotyczy ARM, wchodzimy w dział ARM, dalej dotyczy ARM z STM wiec wchodzimy tam, następnie dotyczy niewątpliwie źródła wiedzy jaką jest ta książka więc jest do tego stosowny dział, też o takiej właśnie nazwie - podobny schemat powiela się w innych rodzinach mikrokontrolerów. To nie jest takie trudne.
Ja wiem ze najłatwiej to wrzucić wszystko do jednego worka.

SuperGość
Uber Geek
Uber Geek

Re: Re: Discovering the STM32 Microcontroller Za darmo !!

Postautor: SuperGość » środa 04 sty 2017, 15:19

rezasurmar pisze:Można potrenować moderowanie ;).
Wiem jak przerzucać temat do innego działu ale w tym przypadku nie miało to już sensu gdyż, dokładnie ta książkę już dość dawno umieściłem we właściwym dziale ;) (co zauważył sam autor tego tematu ;) )

Wróć do „Hyde Park”