Breakout board STM32 dla ATB

Pytania dotyczące problemów ze zrozumieniem kart katalogowych, not aplikacyjnych dla mkrokontrolerów ARM firmy STMicroelectronics, rozwiązania układowe z zastosowaniem STM.
Awatar użytkownika
RafPe
User
User
Posty: 177
Rejestracja: sobota 05 wrz 2015, 16:22

Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: RafPe » sobota 12 gru 2015, 14:33

Hey ,

Jak w temacie :) atakowal moze ktos zrobienie plytki STM32 ktora sterowalaby zestawem ATB ? Bo chetnie bym wykorzystal potencjal zestawu do cwiczen z ATB.

Jesli ktos ma moze jakies chematy - podpowiedzi to chetnie przyjme :)

Awatar użytkownika
phill2k
User
User
Posty: 152
Rejestracja: niedziela 18 paź 2015, 00:12

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: phill2k » sobota 12 gru 2015, 15:26

Raf to widziałeś http://forum.atnel.pl/topic2917.html, a co to tak dziwnie linki się wklejają ?, w każdym bądź razie wiadomo co trzeba wpisać w miejsce kropek ;)

Awatar użytkownika
wojtek
Geek
Geek
Posty: 1770
Rejestracja: piątek 04 wrz 2015, 09:03
Lokalizacja: JO90JK

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: wojtek » sobota 12 gru 2015, 15:36

phill2k pisze: a co to tak dziwnie linki się wklejają ?, w każdym bądź razie wiadomo co trzeba wpisać w miejsce kropek ;)

już się dobrze wklejają - to jakiś wygłup był chyba ;)
Ja mam nawet jeszcze jedną taką płytkę, jak co mogę odstąpić :)
73 Wojtek

Awatar użytkownika
RafPe
User
User
Posty: 177
Rejestracja: sobota 05 wrz 2015, 16:22

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: RafPe » sobota 12 gru 2015, 15:44

phill2k pisze:phill2k »


A jakos mnie to ominelo ! Fajnie ze podrzuciles +1 do pomogl. Zabawnie ze nawet mam te same procki STM32 pod reka :)

Postaram sie to rozgryzc i jak cos wyjdzie to dam znac :D

Dzieki!

Awatar użytkownika
PROTON
User
User
Posty: 447
Rejestracja: czwartek 08 paź 2015, 18:35
Lokalizacja: Warszawa

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: PROTON » sobota 12 gru 2015, 16:47

Mnie ATB nie interesuje, dla mnie jest ten produkt bez supportu.
Gott weiß ich will kein Engel sein.

Awatar użytkownika
RafPe
User
User
Posty: 177
Rejestracja: sobota 05 wrz 2015, 16:22

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: RafPe » sobota 12 gru 2015, 18:12

Sluchaj moze i jest a moze i nie :) ale mam taki zestaw wiec to bedzie takie male wyzwanie na ekranie :D

Awatar użytkownika
mokrowski
User
User
Posty: 140
Rejestracja: czwartek 08 paź 2015, 20:50
Lokalizacja: Tam gdzie Centymetro

Re: Breakout board STM32 dla ATB

Postautor: mokrowski » sobota 12 gru 2015, 18:16

@RafPe .. zrozum człowieka. Święta idą to się rozczulił. Nie był "grzeczny" i dostał rózgę :-)
Jak będzie grzeczny to mu może Mikołaj coś przyniesie. A teraz go przytul i łącz się w "bólu" robiąc swoje :-)

Oczywiście to żarcik jak by ktoś nie wyczuł :-)
,,Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" - Alan Alexander Milne: Kubuś Puchatek


Wróć do „STM - problemy układowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość