Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Pytania dotyczące problemów z wyborem, konfiguracją i pracą w wybranym środowisku: Eclipse, Atmel Studio 6, CodeBlocks, a może jeszcze inne?
StaryAnoda

Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Postautor: StaryAnoda » środa 28 wrz 2016, 12:24

Podpowie mi ktoś co jest wynikiem tego błędu oraz jak go naprawić:
Zrzut ekranu (4).png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
wojtek
Geek
Geek
Posty: 1926
Rejestracja: piątek 04 wrz 2015, 09:03
Lokalizacja: JO90JK

Re: Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Postautor: wojtek » środa 28 wrz 2016, 12:55

Na moje nędzne wyczucie to coś chyba z javą - zainstaluj 32 bitową wersję
73 Wojtek

StaryAnoda

Re: Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Postautor: StaryAnoda » czwartek 29 wrz 2016, 08:15

Cześć !!!

Problem rozwiązany, problemem była java 32-bitowa, przeinstalowałem ją na 64-bitową i wszystko działa poprawnie.

Awatar użytkownika
wojtek
Geek
Geek
Posty: 1926
Rejestracja: piątek 04 wrz 2015, 09:03
Lokalizacja: JO90JK

Re: Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Postautor: wojtek » czwartek 29 wrz 2016, 09:34

a czyli miałeś system i eclipse 64 bitowe
73 Wojtek

StaryAnoda

Re: Eclpise Mars błąd podczas uruchamiania exit code - 13

Postautor: StaryAnoda » czwartek 29 wrz 2016, 10:28

Pomieszane miałem wersję oprogramowania


Wróć do „Jakie IDE dla AVR?”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości