Bawie sie modulem RN-52 i z oczywistych wzgledow potrzebny mi wzmacniacz audio. Na stanie mam TA7056 (jako ze mozna sterowac go PWM'em ). Jednak interesowaloby mnie cos bardziej stereo
Wzmacniacz audio do RN-52
Wzmacniacz audio do RN-52
Hey ,
Bawie sie modulem RN-52 i z oczywistych wzgledow potrzebny mi wzmacniacz audio. Na stanie mam TA7056 (jako ze mozna sterowac go PWM'em ). Jednak interesowaloby mnie cos bardziej stereo
Czy ktos zna cos godnego polecenia ? Wymaganie to zeby wlasnie mozna bylo go sterowac PWM'em
- Antystatyczny
- Geek

Re: Wzmacniacz audio do RN-52
A zerknij na to: TDA7309
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.
Fajnie wyglada. JA przeszukujac neta na razie znalazlem cos malego jak TPA6112A2 ale bez cyfrowej kontroli. Ten co Ty podeslales wyglada zachecajaco
- Antystatyczny
- Geek

Do tego dołączysz wzmacniacz końcowy i w sumie masz sprawę z głowy, bo wszystkie regulacje masz w przedwzmacniaczu
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.
Fajnie
na dzisiaj uzyje TA7056 bo chce sobie zobaczyc jak taki systemik dziala i wtedy podrzuce jak wyglada dzialajacy system 
To moze zabrzmi troche zabawnie
ale audio mnie troche przerasta
Jesli na wyjsciu bluetootha mam L(-)/P(-) oraz L(+)/(P+) to jak to ma sie do podlaczenia takiego wyjscia np do gniazda JACK AUDIO gdzie mam single input dla L/P oraz GND ?
Gott weiß ich will kein Engel sein.
hahah
widzisz nie o to chodzi
znalazlem informacje i musze uzyc tzw "differential amplifier with unity gain" zeby z L(-) ora (L+) zrobic single ended signal
Strona 13, układ U4 TPA6112, nie konwertuj sygnału tylko użyj wzmacniacza z wejściem różnicowy. A jeśli już chcesz konwertować to użyj wzmacniacza operacyjnego.
Dalbymn pomogl
bo to jest wlasnie to co zrobie 
Tu masz ciekawy temat: http://electronics.stackexchange.com/qu ... lr-signals

Zwróć uwagę na kondensator elektrolityczny 10uF i rezystor 10K pomiędzy wyjściem wzmacniacza operacyjnego a złączem RCA.

Zwróć uwagę na kondensator elektrolityczny 10uF i rezystor 10K pomiędzy wyjściem wzmacniacza operacyjnego a złączem RCA.
No ciekawe to jest - bede musial to przetestowac. Mam pod reka op-ampy wiec na pewno zobacze co bedzie sie dzialo.
Wróć do „Inne mikroklocki, również peryferyjne”