[SZUKAM] DCF77
Regulamin forum
Bardzo prosimy o wpisywanie w nawiasach kwadratowych - [KUPIĘ] [SPRZEDAM] [ZAMIENIĘ] - na początku tematu.
Bardzo prosimy o wpisywanie w nawiasach kwadratowych - [KUPIĘ] [SPRZEDAM] [ZAMIENIĘ] - na początku tematu.
- inż.wielki
- User

[SZUKAM] DCF77
Poszukuje modułu pcf77, najchętniej przygarnął bym po prostu niepotrzebny komuś, zegarek, budzik itd. Mogę też odkupić w rozsądnej cenie takie urządzenie.
Re: [SZUKAM] DCF77
Ostatnio kupowałem tutaj elty.pl na układzie MAS6180, chyba jeszcze mają je na stanie.
A tak na mraginesie to wiadomo do kiedy ten system ma być używany? czy jest "bezterminowy"? 
prawdopodobnie do rozpadu UE. Czyli szukaj czegoś innego 
Niemcy wykorzystują to do synchronizacji zegarów na kolei itp. więc tak szybko pewnie tego nie zwiną, no chyba że obniżą moc nadajnika.
- inż.wielki
- User

To ma działać do końca świata i jeszcze dłużej
a jak walnie to się zmieni moduł i gra gitara
janeczku pisze:prawdopodobnie do rozpadu UE. Czyli szukaj czegoś innego
Mają pomału zmieniać już nazwę. Podobno Merkel stwierdziła, że Rzesza brzmi lepiej
A tak serio - mam też ten moduł z elty.pl i działa ok
Nowy blog o tematyce embedded -> https://www.embedownik.pl/
- inż.wielki
- User

dambo pisze:janeczku pisze:prawdopodobnie do rozpadu UE. Czyli szukaj czegoś innego
Mają pomału zmieniać już nazwę. Podobno Merkel stwierdziła, że Rzesza brzmi lepiej
A tak serio - mam też ten moduł z elty.pl i działa ok
Jak już to zjednoczone emiraty niemieckie
Wróć do „Kupię, sprzedam, zamienię”