PS. jeśli macie jakiś lepszy pomysł, walcie śmiało.
A propos edycji postów.
- Antystatyczny
- Geek

A propos edycji postów.
Panie i Panowie: W związku tym, że ostro edytujecie swe posty, mam gorącą prośbę, by nie zmieniać drastycznie treści postów, pod którymi już są odpowiedzi. Chodzi jedynie o to, by za każdym razem nie musieć czytać całego tematu od początku. Usuwanie literówek i innych drobnych błędów można śmiało wykonać poprzez edycję już istniejącego postu, ale dopisywanie kolejnych wniosków i odpowiedzi lepiej umieścić w kolejnym poście, czyli na końcu tematu. Piszę to na zapas, na przyszłość... Taka mnie dzisiaj naszła myśl. Pozdrawiam 
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.
Re: A propos edycji postów.
Masz rację, ale głownie tu chodzi (w moim przypadku) o błędy. Jak jest już odpowiedź to faktycznie lepiej pisać następny post niż edytować wcześniejszy. Edycja była zawsze ale nie było tego widać na czacie - teraz ktoś coś usprawnij i od kilku dni widać również edytowanie postów 
- Antystatyczny
- Geek

Wiem, że była edycja i nawet początkowo było widać informację, że ktoś jej dokonał. Potem to chyba nie działało i teraz znów działa. Dzisiaj widziałem całe stado takich informacji i stąd ten post z prośbą
I żeby nie było, że się czepiam... Tak będzie łatwiej dla nas wszystkich 
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination" Albert Einstein.
Dobry pomysł. Zwykły user nie widzi żadnego powiadomienia o edycji póki nie wejdzie w temat i nie zobaczy danego postu.
- acid3
- User

- Kontaktowanie:
Dlatego, na samym początku w ustawieniach forum, dla użytkownika, było chyba 60 minut na edycję swojego postu. Potem posypały się skargi, że nie można i "przypadłość" ta została wyłączona.
Wróć do „Uwagi, sprawy organizacyjne”